Lepp: Randpere pole mulle öelnud, et ei osale TTV valimissaadetes

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere
Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere Foto: Liis Treimann

Tallinna Televisiooni juhatuse liikme Toomas Lepa sõnul pole TTVd boikoteerida lubanud Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere teatanud, et ei osale valimissaadetes.

«Randpere ja Eerik-Niiles Kross pole vastust andnud. Randpere pole mulle isiklikult öelnud, et ta ei tule,» ütles Lepp. «Ma pean veel nendega läbirääkimisi ja eks siis vaatame, kas nad tulevad või ei.»

Lepa sõnul teavad kõik ise, kui palju nad reklaami tahavad ning mitteosalejate sõnum jääb Tallinna TV vaatajatele edastamata. Ta tõi aga välja, et vaadates Mart Helme populaarsust, siis mingi jõud Tallinna Televisioonil siiski on.

Lepp sõnas, et alates 16. septembrist pühendab TTV igal argipäeval umbes pool tundi valimistele ning saadetes osalevad teiste seas Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna linnapeakandidaat Andres Anvelt, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna kandidaat Mart Helme ning Erakond Eestimaa Rohelised esimees Aleksander Laane.

«Rohelistel küll ei ole linnapeakandidaati, aga nendega on kokkulepe saavutatud, et nad tulevad,» lisas Lepp.

Valdo Randpere ütles kaks nädalat tagasi, et Reformierakond kavatseb boikoteerida kõiki Tallinna Televisiooni saateid, sealhulgas valimissaateid. Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross on öelnud, et TTV valimissaadetes osalemine pole tema jaoks prioriteet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles