Ojasalu: komisjon arutab SDE lisaarvet septembris

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakondade rahastamise järelevalve komisjoni esimees Ardo Ojasalu.
Erakondade rahastamise järelevalve komisjoni esimees Ardo Ojasalu. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Sotsiaaldemokraatlik Erakond lisas riigikogu juures tegutseva erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) päringu järel 2011. aasta aruandesse 41 000-eurose arve. Komisjon koguneb 18. septembril ning kujundab seejärel asjas oma seisukoha. 

Komisjoni esimees, sotsiaaldemokraat Ardo Ojasalu ütles Postimehele, et peale komisjoni istungit selgub kollegiaalne seisukoht, enne ei ole võimalik olukorda täpsemalt kommenteerida.

«Erakonna liikmena olen aga pettunud, et erakond ei suuda oma majandusasju korras hoida ja selliseid rumalaid apsakaid tehakse,» ütles ta.

Ojasalu lisas, et tänaseks on erakonna peasekretär vahetunud ja uued inimesed ametis ning  erakond on kriitiliselt üle vaadanud oma raamatupidamise.

Komisjon küsis 23. juulil kõigilt erakondadelt 2011. aasta telekampaaniate detailseid andmeid, et hinnata võimalusi täpsemalt võrrelda ja analüüsida reklaamide mahtu.

Erakond edastas komisjonile ka täiendatud kampaaniakulude aruande, millele on võrreldes eelnevaga lisatud üks valimisreklaami tootmise eest tasutud arve kogusummas 41 692,07 eurot, teatas SDE. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles