Ruussaar: söön otse-eetris mütsi ära, kui Ojuland Keskerakonda astub

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland Reformierakonna juhatuse koosolekul, mis ta parteist välja heitis.
Kristiina Ojuland Reformierakonna juhatuse koosolekul, mis ta parteist välja heitis. Foto: Mihkel Maripuu

Ajakirjanik Ainar Ruussaar lubas Kuku raadio otse-eetris oma mütsi ära süüa, kui Kristiina Ojuland astub Keskerakonda.

«Et Ojuland peab Reformierakonnas liikmelisuse taastamist mõttetuks, on huvitav uudis,» tõdes ajakirjanik Priit Hõbemägi Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«See ei lähe kokku taustainfoga – räägitakse, et Kristiina Ojuland võtab väga tõsiselt Reformierkonna ründamist ja eriti isiklikult Andrus Ansipile kättemaksmist ja on valmis sellele pühendama suure osa elust,» sõnas Hõbemägi.

«Uudis, et see on mõttetu ja ta tahab pühenduda kodustele ja lähedastele... noh, võimalusi on, et inimene, kes on tuntud väga poliitiliselt angažeeritud inimesena, on muutumas, või on see kõik mäng, et võtta pinged ja tähelepanu endalt maha ja kaevata kraavi edasi,» arutles Hõbemägi.

«Oleks muidugi ilus kui proua Kägu keskenduks oma perele ja mahepõllumajandusele, aga Brüsselist on seda raske teha,» tõdes ajakirjanik Ainar Ruussaar.

«Noh, seal pole palju jäänud olla, kevadel on europarlamendi valimised ju. Kui Vilja Savisaar on üle kolinud Reformierakonda, siis ei pea olema suuremat sorti analüütik aru saamaks, et selle peamiseks põhjuseks oli soov saada Reformi nimekirjas kõrget kohta europarlamendi valimistel,» rääkis IT-valdkonnas tegutsev endine poliitik Hannes Astok.

«Ma siin otse-eetris söön ära oma mütsi, kui Kristiina Ojuland liitub Keskerakonnaga,» ütles Ruussaar seepeale.

«Kas oled valmis ka mõne riietuseseme oma toidulauale tooma, kui Vilja Savisaar ei ole Reformierakonna valimisnimekirja esikolmikus?» küsis seepeale reformierakondlane Astok.

«Seda ma tean raudselgelt, et nii see on, et seal ta on,» ütles Ruussaar seepeale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles