Barbi Pilvre liitus sotsiaaldemokraatidega

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbi Pilvre
Barbi Pilvre Foto: Pm

Ajakirjanik ja Tallinna Ülikooli õppejõud Barbi Pilvre liitus Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga ning kandideerib sügisel Tallinna volikokku.


«Olen alati olnud n-ö sotsiaalselt tundlik ja tahtnud sekkuda ühiskondlikku debatti, mida ajakirjanikuna ja eksperdina olen ka teinud. Siit on loogiline areng püüda sekkuda ka otsuse tegemisse,» selgitas Pilvre.

Tema sõnul on sotsiaaldemokraatide programm elulähedane ja tegeleb ühiskonnale praegu oluliste küsimustega, nagu töö ning töövõtjate positsioon ja õigused.

«Võrreldes arenenumate riikidega on meil nendes valdkondades tublisti arenguruumi: Eesti töövõtjad peavad oma õiguste eest oluliselt jõulisemalt seisma. Mulle on lähedased ka sotsiaaldemokraatide arusaamad rahvusvähemuste ja naiste positsioonist,» rääkis Pilvre.

Sotsiaaldemokraadid on nii Euroopas kui USAs väga mõjukad ning ka Eestis näeb Pilvre sotsiaaldemokraatial tulevikuperspektiivi ja veel rakendamata võimalusi.

Pilvre kandideerib sel sügisel Tallinna volikokku. «Linna kui elukeskkonna teemad on mulle kodanikuna väga olulised, olen Pirita Seltsi ja Lillepi Pargi Seltsi liige,» märkis ta.

Ajakirjanikuna on Pilvre kirjutanud viimase 15 aasta jooksul muu hulgas naiste õigustest, sotsiaalsest ebavõrdsusest ja rahvusvähemustest. Ta on Eesti Ajakirjanike Liidu juhatuse liige.

Pilvre töötab Tallinna Ülikooli Rahvusvaheliste ja Sotsiaaluuringute Instituudis, kus annab peamiselt meediaga seotud kursuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles