Anneli Ott kandideerib taas Võru linnapeaks

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Viitkin
Anneli Viitkin Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eelmistel kohalikel omavalitsuste valimistel sotsiaaldemokraatide ridades Võru linnapeaks saanud Anneli Ott (endise nimega Viitkin) kandideerib sel sügisel taas linnapeaks, sedapuhku aga Keskerakonna ridades.

«Mul on väga tihedad isiklikud seosed Võru linnaga ning tunnen heameelt, et saan taaskord kandideerida Võru linnapea kohale,» rääkis Ott. Anneli Oti sõnul on Võrus tehtud asjalikke investeeringuid, aga selle tasakaalustamiseks peaks edaspidi rohkem keskenduma sotsiaalsele olukorrale.  

Ta on seisukohal, et Võru vajab juurde uusi töökohti ning nende loomiseks tuleks rõhuda  tootvale tööstusele ja turismile.

Pärast viimaseid kohalikke valimisi Võru linnapeaks saanud Anneli Ott sai ametis olla viis kuud, mille järel heideti talle ette puudujääke eelarve menetlemise protsessis ning umbusaldushääletuse järel loobus ta ametikohast.

Siis astus ta aga Keskerakonda ja sai seejärel pooleks aastaks Nõmme linnaosa vanema asetäitjaks.

Ott on Keskerakonna Võrumaa piirkonna esimees ning töötab Võrumaa Partnerluskogu tegevjuhina. Ott on töötanud ka Lasva valla abivallavanemana.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles