Jürgen Ligi loobus pürgimast Tallinna linnapea kandidaadiks

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakonna aseesimees, rahandusminister Jürgen Ligi teatas täna, et loobub pürgimast partei Tallinna linnapea kandidaadiks.

Ligi ütles erakonna pressiesindaja teatel, et asub toetama riigikogu liikme Valdo Randpere kandidatuuri. «Värskete küsitluste järgi on tema tugev kandidaat moodustama uut, euroopaliku juhtimisega linnavalitsust. Mina omakorda võtan seda ka toetusena enda arvamusele, et ma saan rahandusministrina kasulikum olla kui linnapeana,» märkis Ligi, lisades, et tema seisukohad, mida tuleks muuta pealinna juhtimiskultuuris, eelarve-eelistustes ja personalivalikus, langevad Randpere omadega kokku.

Peale Randpere kandideerivad partei linnapeakandidaadiks ka riigikogu aseesimees Laine Randjärv ning värskelt erakonnaga ühinenud europarlamendi saadik Vilja Savisaar-Toomast. Reformierakonna Tallinna piirkonna üldkogu valib nende hulgast linnapeakandidaadi 17. augustil.

Kohalikud valimised toimuvad 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles