Anvelt: Keskerakonna ainuvõimu jätkumine pole enam nii tõenäoline

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt.
Andres Anvelt. Foto: Peeter Langovits

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna linnapea kandidaat Andres Anvelt arvab, et üldist pilti vaadates võib öelda, et Keskerakonna ainuvõimu jätkumine Tallinnas on ebatõenäolisem kui 2009. aasta valimistel.

«Üks lähiaja poliitika võtmeküsimusi seisneb selles, kas Keskerakonnal õnnestub jätkata üksi ehk saada üle poole volikogu koosseisust,» ütles Anvelt ERR Uudistele.

«See on aga üldist valimispilti ja toetusgruppe vaadates vähem tõenäoline kui aastal 2009. Oktoobrivalimised panevad suuresti paika kogu Eesti edasise arengu,» lisas ta.

Anvelt märkis, et Keskerakond on suutnud taas vägagi hästi mobiliseerida oma valijaid, eriti venekeelse elanikkonna hulgas, ta lisas, et iga meedia poolt võimendatud skandaal Keskerakonna ja tema liidri suunas annab selle partei valijatele alati teistsuguse efekti ja sisuliselt kutsub ringkaitsele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles