Vilja Savisaare asemel võib riigikokku tulla Viktor Vassiljev

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haabersti linnaosa vanema Viktor Vassiljevi reklaamplakat.
Haabersti linnaosa vanema Viktor Vassiljevi reklaamplakat. Foto: Liis Treimann

Europarlamenti siirduva Vilja Savisaare asendusliige riigikogus on Haabersti linnaosa vanem Viktor Vassiljev, kes aga parlamenti siirdumise otsust pole veel langetanud.

Vassiljev ütles Postimees.ee`le, et ta ei ole parlamenti minemist veel kaalunud, sest Vilja Savisaar ei ole riigikogust esialgu kuhugi läinud. Ta viitas ka sellele, et tegelikult pääsesid europarlamenti Keskerakonna ridadest Edgar Savisaar ja Siiri Oviir.

Samas on teada, et Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar europarlamenti minna ei kavatse. «Need on esialgu oletused, kas Vilja Savisaar läheb või ei lähe, mina ei tea sellest midagi, praegu on tema tool riigikogus täidetud,» lausus Vassiljev.

Riigikogust europarlamenti lahkuva sotsi Ivari Padari asemel saab riigikokku tagasi Kalvi Kõva, kes oli parlamendis ka sel ajal, mil Padar rahandusministri ametit pidas.

Samuti europarlamenti pääsenud reformierakondlase Kristiina Ojulandi asemel peaks aga riigikokku tulema endine politseijuht ja praegune ärimees Robert Antropov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles