Kesk ja Reform kisuvad reklaamide pärast

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna valimisreklaamid.
Reformierakonna valimisreklaamid. Foto: www.reform.ee

Keskerakond nõuab kõigist Reformierakonna reklaamidest Keskerakonna logo eemaldamist, kuna registreeritud kaubamärgi kasutamine kaubamärgi omaniku nõusolekuta on keelatud, teatas erakonna peasekretär Priit Toobal täna.


«Reformierakond peab vastavalt seadusele eemaldama kõikidest avalikest meediakanalitest ning Reformierakonna enda kodulehelt kõik sellised reklaamid, kus sisaldub Keskerakonna logo ehk Keskerakonna registreeritud kaubamärk,» teatas Toobal.

Keskerakonna pahameele põhjustasid partei pressiesindaja Tanel Kiige sõnul Reformierakonna mitmed reklaamid erinevates internetikeskkondades, milles kõigis oli kasutatud nende partei logo.

«Juhul kui Reformierakond hoolimata meie vastavasisulisest nõudest jätkab erakonna loata meie logo kasutamist, siis on tegemist kuritegeliku käitumisega, mis toob kaasa kriminaalkaristuse,» lisas Toobal, ähvardades ka vajadusel kohtusse pöörduda.

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal teatas seepeale, et Keskerakond on ilmselt saanud teada küsitlustulemused, mis näitavad, et Reformierakond võib võita europarlamendi valimised.

«Sellest Reformierakonna arvates ka Priit Toobali paaniline käitumine, arusaamatu jutt ja kriminaalkaristustega vehkimine,» leidis ta.

«Reformierakond on samuti patenteerinud oma kaubamärgi ning meil on olnud juba aastaid kahju, kuidas Keskerakond seda häbematult kasutab,» ütles Michal.

«Arukate inimestena käitume, erinevalt Keskerakonnast, mõistlikult ja palume kohe oma reklaamitegijatel vahetada välja Keskerakonna logo meie reklaamides. See aga ei muuda erakonda, mis teeb juba NATO suhtes kahtlevaid avaldusi, kuidagi puhtamaks,» lisas Michal.

Savisaar rääkis nimelt ERR Uudistele antud intervjuus, et NATO sai Eesti liitumisega probleeme juurde, sest Eesti senine panus on olnud oodatust väiksem.

Tüli tekitanud Reformierakonna reklaame on võimalik näha siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles